The perfect guide to the casino

Superliga-klub jagtede Mikael Uhre – CV afviste salg af angriberen

Mikael Uhres vej til toppen i Brøndby har været svær, men Carsten V. Jensen har tilsyneladende altid haft en lille fidus til hurtigløberen.

Mikael Uhre skrev i begyndelsen af 2018 kontrakt med med Brøndby, og dengang blev han hentet af daværende sportschef, Troels Bech.

Carsten V. Jensen har dog også haft en tro på den hurtige angriber, som i dag er klubbens foretrukne spidsangriber og topscorer i ligaen.

I Viasat-programmet ‘Offside’ fortæller eksperten Bo Henriksen nemlig, at han helt tilbage efter Mikael Uhres første SønderjyskE-tid, havde angriberen til prøvetræning i AC Horsens.

Dengang valgte den daværende AC Horsens-manager dog at afvise Mikael Uhre, som dengang var transferfri – siden har han dog forsøgt at gøre skaden god igen.

Læs også: Dame N’Doye flirter med sensationelt FCK-comeback

Bo Henriksen fortalte nemlig i ‘Offside’, at han havde ringet til Carsten V. Jensen adskillige gange for at hente Mikael Uhre, da han var reserve i Brøndby.

Brøndbys fodbolddirektør afviste dog AC Horsens’ henvendelser, og han endte i stedet med at blive på den københavnske Vestegn.

Mikael Uhre fortalte også selv i programmet, at han blev afvist af FC Midtjyllands akademi. Hør indslaget herunder, hvor han sætter ord på det:

Læs også: Avis: Brøndby-stjerne forlader ikke klubben til sommer – Formentlig i 2022

Læs også: På røven: Afvist af Horsens – Skrev desperat SMS, som reddede karrieren

Læs også: To FCK’ere, PL-stjerner og én fra det nuværende hold: Her er Brøndbys drømme-‘talenthold’

Læs også: Rygte: Topklub vil sprænge transferrekorden – Så mange millioner får Brøndby for ‘Jobbe’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top