The perfect guide to the casino

Riza Durmisi afslører detaljerne bag skiftet: Sådan fiskede Brøndby ham

Riza Durmisi blev gaflet af Brøndby i en meget ung alder – dengang spillede den nuværende venstreback i angrebet.

Riza Durmisi spillede i Brøndby som helt ung, men de blå/gule fra Vestegnen var ikke hans første klub. Det var i stedet SB50 Ishøj.

Dengang var han angriber, og det var en fantomkamp mod netop Brøndby, der gjorde, at de blå/gule ringede til ham og fik ham tilknyttet.

– Jeg kan huske den kamp, hvor jeg blev scoutet til Brøndby. Det er faktisk ret sjovt, for Brøndbys nuværende anfører Andreas Maxsøs far var dengang træner Brøndbys U10-hold. Der spillede Andreas også for Brøndby, hvor jeg spillede for SB50 Ishøj. Jeg kan huske, at vi tabte 4-7, og jeg scorede alle fire mål, siger han til podcasten Mere Liv.

Læs også: Peger mod Niels Frederiksen-skifte til konkurrenter

Efter sine fire mål blev han kontaktet af Andreas Maxsøs far, som fik ham tilknyttet U/10-holdet i Brøndby – senere blev han omskolet til forsvarsspiller.

Riza Durmisi er i dag 27 år, og han fik sit gennembrud på førsteholdet i 2013, mens han i 2016 startede sin udenlandskarriere i Real Betis

Efter Real Betis gik turen til italienske Lazio, hvor successen har været begrænset, og derfor var han i sidste sæson udlejet til OGC Nice.

I dag er han fortsat på kontrakt i Lazio, men for nogle måneder siden var han tæt på at vende hjem til Brøndby på et sæsonlangt lån.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Derby-retro: Schwartz smadrer ind i FCK-back og slipper med gult!

Læs også: Pinligt: Osijek guldkandidater – Så elendig er Erceg for dem

Læs også: Var for dårlig til Brøndby: I dag spiller han fast i England og har en markedsværdi på 18 mio. kr.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top