The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Her har du torsdagens rygtebørs.

Spanske AS skriver, at Rom-klubben Lazio er i forhandlinger om at tegne kontrakt med David Silva. Den 34-årige midtbanespillers kontrakt med Manchester City er løbet ud, og han nåede i de ti år bl.a. at vinde Premier League fire gange. (Du kan se en video med og om David Silva øverst på denne side).

I den røde del af Manchester skal manager Ole Gunnar Solskjær være interesseret i at købe sin landsmand, angriberen Joshua King, der er rykket ned sammen med Bournemouth. Den historie har Goal.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Den engelske landsholds-back, Ben Chilwell, vil ifølge Daily Mirror i løbet af denne uge fortælle sin klub, Leicester, at han vil væk, fordi han gerne vil til Chelsea, der jo i modsætning til hans egen klub har kvalificeret sig til Champions League.

Bayern München har ifølge Sport Bild sat et prisskilt på 30 millioner euro (225 millioner kr.) på ryggen af den 29-årige spanske midtabnespiller, Thiago Alcantara, som Liverpool er ude efter.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

I MARCA afviser Atletico Madrids præsident, Enrique Cerezo, at det kan komme på tale at sælge målmand Jan Oblak. Sloveneren har været sat i forbindelse med bl.a. Chelsea, Manchester United og Tottenhan.

Everton vil gerne tegne kontrakt med den 36-årige serbiske forsvarer fra Zenit St. Petersborg, Branislav Ivanovic. Det skriver serbiske Vecernjih Novosti. Han har en fortid i Chelsea, og det var ham, som i sin tid blev bidt af Luis Suárez, mens uruguayaneren spillede for Liverpool.

Den argentinske manager i Leeds, Marcelo Bielsa, er ved at tegne kontrakt med sin landsmand, Tottenham-forsvareren Juan Foyth. Den historie har The Sun mere om.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top