The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du mandagens rygtebørs.

Lionel Messi opfordrer FC Barcelonas ledelse til at ansætte sin argentinske landsmand, Marcelo Bielsa, efter at han har ført Leeds op i Premier League for første gang i 16 år. Football365.com har mere om den historie.

Ifølge The Sun melder Manchester United sig ind i kampen om Atlético Madrids målmand, Jan Oblak. Hidtil har den slovenske keeper primært været sat i forbindelse med Chelsea.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Samme Manchester United kan tænkes at gå efter James Rodriguez. Den colombianske angribers aktie i Real Madrids spanske mesterskab er meget lille. Den historie har Daily Express.

Både Arsenal, West Ham og Everton er ifølge spanske El Mundo Deportivo interesserede i at overtage midterforsvareren Samuel Umtiti, der er verdensmester med Frankrig, men som aldrig for alvor har bidt sig fast på FC Barcelonas hold.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Manchester City vil forsøge at overhale Arsenal indenom i forhold til midtbanespilleren Dani Ceballos. The Gunners har i denne sæson lejet den 23-årige spanier af Real Madrid, men de vil gerne købe ham permanent. Daily Express har historien. (Du kan se Arsenal sende Watford ned i The Championship på videoen øverst på siden).

Daily Mirror skriver, at Crystal Palace har udset sig Burnley-manager Sean Dyche som klubbens næste manager. Selvom London-klubben ikke direkte var i nedrykningsfare, er ledelsen utilfreds med sæsonafslutningen, hvor det ikke lykkedes at vinde en eneste kamp efter corona-pausen, og det skal koste den tidligere engelske landsholds-manager, Roy Hodgson, jobbet.

Leicesters engelske landsholdsspiller, James Maddison, har ifølge TalkSPORT sagt nej til Manchester United og i stedet forlænget sin kontrakt med sin nuværende klub. Den 23-årige midtbanespillers nye kontrakt skal indbringe ham 800.000 kroner om ugen, og den løber til 2025.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top