The perfect guide to the casino

Én Brøndby-fan havde fundet vej til Ceres Park – Sad mellem alle AGF-fansene

Der var lukket af for Brøndby-fans til udekampen mod AGF søndag aften, men der var alligevel én, der havde fundet vej til Ceres Park.

Brøndby IF lukkede Superliga-sæsonen af med en flot 0-1-sejr over AGF søndag aften på et godt besøgt Ceres Park, hvor kun hjemmefans havde adgang.

Der var dog lige en Brøndby-trøje imellem alle de hvide AGF-trøjer, og det var ingen ringere end den socialdemokratiske udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfayes søn.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Se bare tweetet her:

Mattias Tesfaye og sønnen bor på Vestegnen, men førstnævnte er oprindelig fra Århus. Før opgøret skrev han følgende på Facebook:

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Min søn spørger hvorfor jeg holder med AGF. Jeg forklarer, at selvom jeg bor i Albertslund, så er jeg fra Århus. Men så mente han, at det også måtte være rimeligt, at han tog sin Brøndby-trøje på idag på Århus Stadion. Han er jo fra Vestegnen! Så der er faktisk en enkelt Brøndby-fan på Århus stadion i aften. Folk kigger godt nok lidt, men så smiler de. Det er trods alt Smilets By. God kamp!

Det blev Brøndby IF, der trak det længste strå efter en scoring af Jesper ‘Jobbe’ Lindstrøm. Det mål kan du se i videoafspilleren øverst.

Læs også: Medie: Brøndby lurer på løntung dansk landsholdsspiller

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top