The perfect guide to the casino

Flirter med klubskifte: Andreas Maxsø kan ende i Premier League

Andreas Maxsø har ambitioner om udlandet, og det kan ske allerede denne sommer, men kun hvis det rette bud for alle parter kommer.

Brøndby IF hentede Andreas Maxsø til klubben i september sidste år, og det skulle vise sig at være en glimrende investering.

Den 26-årige stopper har været klubbens helt store profil, og der gik ikke længe, før han blev udnævnt som ny anfører for de blå/gule.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Forsvarsspilleren fortæller dog i et interview med Eurosport, at han har ambitioner om at drage udenlands, og det er en plan, der er lagt med Carsten V. Jensen.

– Jeg er egentlig ligeglad med, hvor henne i verden det skulle blive, men jeg skal til udlandet igen. Det er også en del af aftalen med Brøndby IF, siger forsvarsspilleren og tilføjer.

– Vi lagde en plan på to år, men det kan også ende med at gå hurtigere, hvis det er det rette for mig og Brøndby, siger han.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Carsten V. Jensen håber at kunne holde på sin 26-årige anfører, men han ved også godt, at de flotte præstationer kan ændre den plan.

– Jeg vil foretrække, at det bliver minimum én sæson mere her før et salg, men der kan ske meget, og han skal drømme om en større hylde. Hvis nogle siger Premier League, vil jeg ikke stritte imod. Hvorfor ikke, siger Brøndbys fodbolddirektør.

Niels Frederiksen er også fuld af rosende ord om sin forsvarsstjerne, som han fortæller er yderst dedikeret.

– Han er en enorm dedikeret spiller, som sætter en stor ære i at gøre det 110 porcent. Han er professionel ud over det sædvanlige, siger Brøndby-cheftræneren.

Andreas Maxsø startede sin karriere i FC Nordsjælland, og han drog senere til Osmanlispor, hvorefter turen gik til FC Zürich for så at have et turbulent ophold i KFC Uerdingen.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Andreas Maxsø og Jores Okore endte i hed diskussion – Hør interviewet med Brøndby-stjernen, der forklarede, hvorfor han tændte af!

Læs også: Medie: Brøndby lurer på løntung dansk landsholdsspiller

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top