The perfect guide to the casino

Peter Schmeichel sviner United-spillere til: De skal UD af klubben!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Ifølge Peter Schmeichel er det ikke så meget Ole Gunanr Solskjærs job at købe nye spillere. Han skal snarere skille sig af med nogle af dem, der er i truppen.

– Der er nogle af spillerne, der ikke hører hjemme i Manchester United. De spiller ikke for trøjen og for klublogoet. De spiller kun for at skabe sig selv et navn, sagde Peter Schmeichel i en chat på Manchester Uniteds egen hjemmeside. Det skriver Daily Mirror.

– Jeg læste om en spiller, der ville lave et brand for sig selv ligesom David Beckham. Sådan noget er virkelig chokerende. Og den slags spillere hører ikke til i omklædningsrummet, siger Peter Schmeichel, der ikke sætter navn på, hvem han gerne vil have ud af klubben.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Jeg har sagt fra start af, at Ole Gunnar Solskjærs vigtigste job bliver ikke, hvem han køber. Det vigtigste bliver, hvem han skiller sig af med, siger den danske landskampsrekordholder.

– Ole Gunnar Solskjær har gjort den del af jobbet fint indtil videre. Han gør i det hele taget et godt job, så ham skal vi bakke op om, mener Peter Schmeichel.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Nogle ville måske tro, at den nuværende målmand, David de Gea, kunne være en af dem, der skal ud. Spanieren har begået flere dyre fejl i denne sæson, men Peter Schmeichel mener, at Ole Gunnar Solskjær skal holde fast i David de Gea.

– Han er vores bedste målmand, og han er iøvrigt stadig ikke så gammel. Han kan stå på mål for os i ti år mere, mener Peter Schmeichel, der som målmand i Manchester United fra 1991-99 vandt fem mesterskaber og en Champions League-titel.

(Øverst på siden kan du se Manchester United uddele bank til Bournemouth i klubbens seneste kamp i Premier Laegue).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top