The perfect guide to the casino

Fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du fredagens rygtebørs

Manchester City drømmer om, at Robert Lewandowski kan erstatte Sergio Agüero i klubbens angreb til næste sæson, hvor argentineren stopper hos sidste sæsons engelske mestre. Flere store klubber har tidligere uden held forsøgt at lokke den polske målsluger væk fra Bayern München. Goal har historien, og på videoen øverst på siden kan du se Robert Lewandowski score sit sæsonmål nummer 30.

Paris Saint-Germain er interesserede i Wilfried Zaha fra Crystal Palace. Angriberen fra Elfenbenskysten – der har en kortvarig fortid i Manchester United – har længe været rygtet på vej væk. 90min.com har mere om sagen.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Mere PSG. De franske mestre har ifølge spanske Don Balon forespurgt på Real Madrids 19-årige brasilianske angriber, Vinicius Junior, men de har fået nej til at kunne købe ham, selvom de efter sigende har budt 800 millioner kroner.

Tottenham og Everton skal tilsyneladende slås om Chelseas belgiske midterforsvarer, Kurt Zouma, der ser ud til at være tredjevalg efter tyske Antonio Rüdiger og danske Andreas Christensen i startopstillingen hos London-klubben. Den historie har Daily Express meget mere om.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Thomas Partey har i et stykke tid været rygtet på vej væk fra Atlético Madrid til Arsenal. Den snart 27-årige midtbanespiller har en frikøbsklausul på 375 millioner kr., og ifølge ghaneserens far – som også er hans agent – er der flere bud. Og sønnen er villig til at lytte til alle klubber, der er villige til at betale frikøbsklausulen.

Den tidligere Arsenal-spiller, Santi Cazorla, har ifølge Daily Mirror taget en beslutning om sin fremtid, men han vil ikke fortælle, hvad den er. Midtbanespilleren er nu i Villarreal, og han er blevet 35 år, så det er et godt bud, at han stopper karrieren.

FC Barcelona-spilleren Carles Aleña har ifølge spanske SPORT sagt nej til at blive solgt til en unavngiven klub i Premier League. Den 22-årige midtbanespiller er for tiden udlejet til Real Betis, men han skal efter planen retur til Katalonien til næste sæson.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top