The perfect guide to the casino

Her er FC Midtjylland ‘ukendte’ stortalent: Minder om Wesley Sneijder og kan indbringe tocifret millionbeløb

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


FC Midtjylland har mange store talenter i klubben, men der er ét navn, som skiller sig ud. Han minder om Wesley Sneijder og er skræddersyet til hollandsk fodbold, lyder det.

FC Midtjylland har igennem de seneste år solgt spillere for svimlende millionbeløb – både etablerede nøglespillere og stortalenter har forladt Heden for et udenlandseventyr.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Den tendens lader til at fortsætte, og allerede nu spekuleres der i, at det 16-årige stortalent Heini Sørensen kan indbringe ulvene et tocifret millionbeløb til trods for, at han blot er U/17-spiller.

Det fortælle Julian Hansen, der er scout for FC Midtjylland, og som anbefalede klubben at skrive kontrakt med offensivspilleren, der blot måler 175 centimeter.

– Heini er måske det største færøske talent nogensinde. Han er hurtig, arbejdsom og suveræn på bolden med blik for spillet, siger Julian Hansen til TV3 Sport.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

På trods af, at han ikke er den højeste fodboldspiller, klarer han sig fint fysisk.

– Heini måler vist kun 175 cm i højden, men han er fysisk stærk og klarer sig ganske godt i de nærkampe, han i øvrigt er ret god til at undgå. Han er en type som Wesley Sneijder og vil passe fint til hollandsk fodbold.

30. januar 2019 fik Heini Sørensen en treårig kontrakt med FC Midtjylland. Han er født på Færøerne, men kan senere komme i betragtning til det danske landshold, hvis han vælger den vej.

Se Heini her:

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top