Over 100 millioner kroner: Superliga-stjerne på vej mod kæmpeskifte til storklub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Den brasilianske offensivspiller Evander bliver kædet sammen med et skifte til Galatasaray, og der spekuleres i et skifte, der kan beløbe sig i over 100 millioner kroner.

Evander har været en stor stjerne i Superligaen siden sit skifte til FC Midtjylland, og der har været bud fra større klubber på den brasilianske profil.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

FC Midtjylland venter dog med at trykke på ‘Sælg’-knappen, men snart kan de ikke undgå at skyde den tidligere Vasco da Gama-spiller afsted.

Det tyrkiske medie Takvim erfarer, at Galatasaray er interesseret i at købe FC Midtjylland-profilen, og mediet spekulerer i, at prisen kan overstige 100 millioner kroner.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

FC Midtjylland er da også kendt for at sælge deres spillere meget dyrt, og Evander er et godt bud på et muligt rekordsalg på Heden. I øjeblikket sidder Alexander Sørloth på den med 120 millioner kroners salget til Crystal Palace.

Evander blev i sin tid hentet til FC Midtjylland på en lejeaftale, som senere blev vekslet til en permanent en af slagsen for 13 millioner kroner.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top