Vanvittig afsløring: FC Barcelona-stjerne fester og drikker som en sindssyg

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Arturo Vidal kunne godt lide at få en tår over tørsten, skriver Giorgio Chielllini i sin bog.

Den tidligere Juventus-spiller, Giorgio Chiellini, udleverer et par af sine holdkammerater i en bog, som netop er kommet på gaden.

Det går bl.a. ud over Arturo Vidal, som nu spiller for FC Barcelona.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– Han kunne godt lide at feste og drikke. Det skete en gang imellem, at han ikke kom til træning, og hvor vi godt havde en fornemmelse af, at det ikke var, fordi han var syg. Det skete også, at han havde festet og kom til træning alligevel, hvor han gjorde en – skal vi sige – ret miserabel figur, skriver Giorgio Chiellini om chileneren ifølge MARCA.

Han fortæller også om en tur til USA inden sæsonen.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

– Vi havde fået løbepas om aftenen, og næste morgen var der ikke skyggen af Arturo. Han lå stadig i sin seng, og vi måtte fysisk hive ham ud af den, skriver Giorgio Chiellini.

– Senere den dag skulle vi træne, og ved en af de første øvelser løb bolden simpelthen forbi ham, fordi han ikke var opmærksom. Han endte med at prøve at kompensere for sin fuldskab ved at løbe rundt som en sindssyg, skriver den tidligere italienske landsholdsforsvarer, der også karakteriserer Arturo Vidal som en festlig person, der spredte godt humør omkring sig.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top