The perfect guide to the casino

Liverpools superstjerne: Så håber jeg bare, vi vinder til næste år

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Liverpools Sadio Mané kan godt forstå, hvis klubben ikke får tildelt mesterskabet, selvom de fører Premier League helt suverænt.

Inden Premier League blev afbrudt på grund af udbruddet af coronavirus, førte Liverpool med hele 25 point til nummer to, Manchester City.

Nu er ligaen udskudt på ubestemt tid, og ingen ved, om den overhovedet kommer i gang igen. Og heller ikke hvad der sås skal ske, hvis den ikke gør.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Et bud har været, at turneringen annulleres og begynder forfra – med den konsekvens, at Liverpool ikke får det mesterskab, som klubben har jagtet i de sidste 30 år, selvom de kun mangler seks point for at være matematisk sikre på at vinde Premier League.

– jeg håber ikke, at det bliver resultatet. Men jeg vil acceptere det, hvis det gør, siger Liverpooll-stjernen Sadio mané ifølge talkSPORT.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Jeg spiller fodbold for at vinde titler, men der er mange, der står i en meget værre situation end os. Der er mennesker, der har mistet deres kære, siger senegaleseren.

– Skulle det ende med, at vi ikke får mesterskabet, så overlever vi nok. Så håber jeg bare, at vi vinder til næste år, siger 27-årige Sadio Mané.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top