The perfect guide to the casino

Diego Simeone beundrer Liverpool og Klopp: Det her Liverpool-hold kommer til at gå over i historien

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt rygte: FC København køber indisk spiller


Diego Simeone beundrer Liverpool og især Jürgen Klopp.

Senere i aften får Atlético Madrid besøg af Liverpool i Champions League, og det er et opgør som cheftræner Diego Simeone ser frem til.

Han ser nemlig det her Liverpool-hold, som ét af de bedste mandskaber i historien.

– Vi har igennem tiderne altid talt om store hold, og jeg er ikke i tvivl om, at det her Liverpool-hold kommer til at gå over i historien, som et stort hold, for det er et anderledes hold, end dem vi tidligere har beundret, siger Diego Simeone ifølge goal.com.

Læs også: Kæmpe bombe: Priske tæt på engelsk gigant

– Holdet er meget mere intenst, og tilpasningsdygtigt, og som rival er det noget, der får mig til at beundre det. Vi skal møde et fantastisk hold, som er veltrænet af en træner, som er anderledes og har forskellige alternativer på sit hold.

– De kan spille kontrafodbold, de kan spille posession-fodbold, og de er meget stærke i luften. Han har brugt fire år på at skabe det her hold nu, og han har forbedret det, selvom en mand som Philippe Coutinho har forladt dem.

Læs også: Chok: Superliga-stjerne lånte penge til vild spillegæld af holdkammerater

– Da han smuttede, kunne det se ud som et hold i opbrud, men det er tværtimod blevet endnu stærkere. Det siger meget om de fodboldspillere, der stadig er i Liverpool, siger Diego Simeone.

Kampen mellem de to storhold bliver fløjtet igang i aften klokken 21:00.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top