The perfect guide to the casino

Simon Kjær skifter officielt til AC Milan – og kan udbygge dansk rekord

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Simon Kjær skifter Atalanta ud med AC Milan og kan dermed udbygge rekorden som den danske spiller, der har repræsenteret flest klubber på landsholdsplan.

30-årige Simon Kjær skifter officielt Atalanta ud med AC Milan, hvor han spiller på en lejekontrakt.

Det skriver den danske landsholdsanfæørers moderklub, Sevilla, på sin Twitter-konto.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Simon Kjær blev i sommer lejet ud til Atalanta fra Sevilla, men han endte med at miste sin plads i Atalanta-forsvaret med den begrundelse, at han ikke passede ind i stilen.

Nu skifter han i stedet til rødsorte fra Milano, som han bliver den sjette danske spiller, der spiller for. Forgængerne er Jørgen Leschly Sørensen, Brian Laudrup, Thomas Helveg, Martin Laursen og Jon Dahl Tomasson.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Hvis Simon Kjær når at repræsentere den tidligere italienske storklub på det danske landshold, bliver det den niende klub, han repræsenterer i rødt og hvidt. Så mange er der ingen andre landsholdsspillere, der har repræsenteret.

Simon Kjærs otte øvrige klubber er FC Midtjylland, Palermo, VfL Wolfsburg, Roma, Lille, Fenerbehce, Sevilla og Atalanta.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top