The perfect guide to the casino

Carsten V. smider Brøndby-bombe: Farvel til Kamil Wilczek

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Fodbolddirektør i Brøndby IF, Carsten V. Jensen, har netop smidt noget af en bombe.

Topscorer og kaptajn for klubben Kamil Wilczek er uden tvivl den vigtigste mand for Brøndbys mandskab, men det kan meget vel ændre sig om ikke særlig lang tid. Carsten V. Jensen afslører overfor Ekstra Bladet, at Brøndby vil lytte til og også acceptere et attraktivt bud på Kamil Wilczek allerede til januar.

– Kamil har været en markant figur og gjort det fantastisk for Brøndby. Han fylder 32 år i denne måned og har aftjent sin værnepligt i klubben. Hvis tingene spiller sammen, vil det være forkert at afvise et godt tilbud. Kamil er ved at nå den del i karrieren, hvor det er smartere at være under varmere himmelstrøg, lyder det fra Carsten V. Jensen.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Med 17 mål i 18 Superliga-kampe i denne sæson, bliver det ualmindeligt svært at erstatte den mand, der også kan kalde sig den mest scorende spiller i Superligaen for Brøndby. Det ved Carsten V. Jensen også, og derfor accepterer man ikke alle og enhver bud på den farlige polak.

– Når det er sagt, så vil jeg også understrege, at vi ikke siger ja til hvad som helst. Kamil repræsenterer stor værdi for os på banen. Men det er jo en afvejning, hvor vi skal varetage Brøndbys interesser, men vi skal selvfølgelig også tænke på Kamil. Det vil være respektløst overfor Kamil, hvis vi ikke kigger på de tilbud, der eventuelt måtte dukke op.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Kamil Wilczeks kontrakt udløber i sommeren 2021, og derfor er det også snart ved at være sidste chance for Brøndby, hvis man skal modtage et millionbeløb for den 31-årige angriber.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top