The perfect guide to the casino

Mourinho hylder Solskjær efter nederlag: United var meget bedre end os

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Tottenhams manager, José Mourinho, hyldede sin afløser i Manchester United, Ole Gunnar Solskjær, efter kampen på Old Trafford, som hjemmeholdet vandt 2-1.

Jos+e Mourinho led sit første nederlag som Tottenham-manager, da han var på besøg hos sin gamle klub, Manchester United, som vandt 2-1.

– I de første 30 minutter var de ikke bare bedre end os. De var meget bedre end os, sagde José Mourinho efter kampen ifølge London Evenong Stanard.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

– De kom bedre ud til kampen, de vandt førsteboldene, de vandt fifty-fifty boldene, men vi slap nådigt, og i det sidste kvarter af første halvleg kom vi bedre med, sagde portugiseren.

Marcus Rashford bragte hjemmeholdet foran efter seks minutters spil, men Dele Alli udlignede lige før pausen. Men i anden halvleg fik Manchester United hurtigt et straffespark, som Marcus Rashford scorede på.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

– Jeg troede, vi ville vinde kampen, da vi udlignede. Men hatten af for Manchester United. De er stærke mod de stærke hold. Det bekymrer dem ikke så meget, at de har perioder, hvor de må spille afventende. Man så det mod Chelsea (4-0), mod Leicester (1-0), som også har været gode i år, mod Liverpool (1-1) og nu mod os, sagde Jos+e Mourinho.

Manchester United ligger nu på sjettepladsen i Premier League, og i næste runde venter lokalderbyet mod Manchester City.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top