The perfect guide to the casino

Medie: Liverpool er klar – Vil byde 1,9 milliarder kroner for denne stjerne og gøre ham til verdens dyreste

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Liverpool havde et rigtig stille transfervindue denne sommer, da man ikke rigtigt hentede nogen ind, imens man solgte spillere som Danny Ings, Ryan Kent og Simon Mignolet.

Når man så samtidig vandt Champions League og blev nummer to i Premier League, så har man altså tjent fint med penge, når man ikke har haft de store udgifter udover lønninger. Det skulle nu give pote, da det spanske medie El Desmarque mener at vide, at Liverpool i den grad vil bruge nogle penge i løbet af enten til januar eller til næste sommertransfervindue.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Mediet melder om, at Liverpool har meldt sig fuldt ind i kampen om Kylian Mbappes underskrift, der rygtes væk fra PSG, hvis han virkelig vil være med i konkurrencen om verdens bedste fodboldspiller. Og da Liverpool som sagt ikke handlede ind i sidste sommers transfervindue, så skulle de i følge El Desmarque, stå klar med 250 millioner euros eller lige omkring 1,9 milliarder kroner.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Det ville altså gøre Kylian Mbappe til den dyreste fodboldspiller nogensinde, og da Liverpool både kæmper med om Champions League og Premier League, så skulle Mbappe være lidt interesseret i et skifte til Liverpool. El Desmarque skriver også, at Zinedine Zidane nu skulle være bekymret for, om Liverpool overhaler klubben på målstregen, i kampen om at hente Mbappe.

20-årige Kylian Mbappe har spillet 98 kampe for PSG. Her er det blevet til 69 mål og 36 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top