The perfect guide to the casino

Chok: Liverpool vil købe FCK-dribler

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


FC København har de seneste år solgt flere af deres stjerner til prominente adresser rundt omkring i Europa. Nu kan der være et nyt storsalg på vej.

Denis Vavro blev sendt til Lazio, Robert Skov blev sendt til Hoffenheim, Jesse Joronen og Peter Ankersen blev sendt til henholdsvis Brescia og Genoa. Sådan var nogle af salgene i denne sæsons transfervindue, og man har altså også solgt til både AS Roma, Bologna, Atalanta og Werder Bremen de seneste år. Nu kan det vise sig, at FC København kan ende med at skrive en endnu større klub på den liste.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Nu skriver engelske 90min, at selveste Liverpool scouter hen mod København. Her skulle talentspejderne have holdt øje med den kun 17-årige Mohamed Daramy i flere omgange, med planen om at sende et bud afsted til januar, hvis klubben er overbevist nok om, at Daramy er fremtidens mand for Liverpool. Den engelske storklub kan dog få konkurrence fra Borussia Dortmund, RB Leipzig og Celtic, der også skulle have scouts på pladserne for at holde øje med Daramy, når FC København spiller.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

I april måned i år, forlængede FC København kontrakten med Daramy, så den nu udløber i slutningen af 2021. 17-årige Daramy har scoret syv mål og leveret tre assists i 19 kampe i denne sæson, dog har fire af de mål og to af de assists været i reserveligaen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top