The perfect guide to the casino

600 millioner og Gareth Bale: Real Madrid vil hente Premier League-stjerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Det er ingen hemmelighed, at Real Madrid er mere end klar på at sende Gareth Bale videre. Kontrakten udløber først i 2022, og da der er ingen anden klub, der vil betale den enorme løn, hænger Real Madrid stadig på kontrakten.

På rygtebasis er Gareth Bale blevet rygtet væk til flere klubber, da Real Madrid gerne vil bruge den 30-årige stjerne i en byttehandel, så de kan komme af med ham. Nu er en ny handel opstået ifølge Sky Sports, hvor Real Madrid skulle være klar til at sende Gareth Bale og 600 millioner kroner hen til Premier League-giganten Manchester City, imens City sender Raheem Sterling den anden vej.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Ifølge mediet, så skulle Sterling og Real Madrid allerede have holdt møder i sommers, men her kunne den spanske klub ikke lokke Sterling til Madrid, men er nu klar til at prøve igen. Der skulle ligeledes være Real Madrid-repræsentanter til de engelske landskampe i den kommende landsholdspause, for at holde øje med Sterlings præstationer.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Den 24-årige englænder har først kontraktudløb i 2023, og derfor skal der et stort bud på bordet, hvis Manchester City bare skal overveje at sælge deres stjerne, der i denne sæson allerede har scoret 13 mål og leveret fem assists i 15 kampe.

Siden Raheem Sterling kom til klubben i 2015, har han spillet 206 kampe. Her er det blevet til 82 mål og 70 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top