The perfect guide to the casino

Juventus hentede landsholdsstjernen denne sommer: Nu overvejer han allerede et skifte væk

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Det er ikke altid let at skifte til en storklub, når man som Juventus, har en utrolig bred trup. Det er der flere spillere, der kan skrive under på, og det kan nu koste Juventus, en af deres store talenter.

Denne sommer hentede Juventus nemlig Matthijs de Ligt i en kæmpe handel, hvor de smed omkring 635 millioner kroner. Den handel tog altså det meste af opmærksomheden, og det betød, at handlen, hvor Juventus hentede den 21-årige og meget lovende forsvars-profil Merih Demiral, ikke fik så meget opmærksomhed. Det var ellers en handel, som i den grad skreg af, at man ville sikre det centrale forsvar for fremtiden.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Problemet er bare, at den 21-årige tyrker, kun har fået en enkelt kamp i denne sæson, da han konkurrerer med Leonardo Bonucci, Daniele Rugani, Giorgio Chiellini og selvfølgelig Matthijs de Ligt. Det er ikke mange talenter, som kan slå sig fast på holdet med den konkurrence, og det betyder nu, at Merih Demiral overvejer et skifte væk til januar. Allerede denne sommer, var klubber som Atlético Madrid og Manchester United interesseret i at hente Demiral, men begge bud skulle Juventus have afvist, da de i den grad har stor tiltro til ham.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Dean Jones, som er ansat på Bleacher Report, melder nu om, at Arsenal og Manchester United vil prøve at hente ham til januar, og denne gang skulle Juventus ikke være ligeså afvisende for at sælge den tyrkiske landsholdsspiller, der allerede har spillet 10 landskampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top