The perfect guide to the casino

Kæmpende nordmænd tog point fra Spanien og Sverige smadrede Malta: Sådan endte de sene EM Kvalkampe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er Danmarks lækreste håndboldspiller


Selvom den klart vigtigste kamp i aftenens EM Kvalifikationskampe startede klokken 18.00, så blev der også spillet et par kampe klokken 20.45.

I Italien kom Grækenland på besøg, som startede med Carlos Zeca. Her kunne FC København-stjernen dog ikke ændre meget på kampens udfald, da Italien endte med at vinde kampen med 2-0. Vi skulle dog helt hen til det 63. minut, for at få Italiens første scoring, og det blev Chelsea-stjernen Jorginho, som kunne score efter et straffespark. Et kvarter senere lukkede Juventus-spilleren Federico Bernardeschi så kampen, da han scorede til 2-0. Sejren slår Italiens dominans fast, da de har maksimum point efter syv kampe og er EM klar.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

I Liechtenstein kunne Armenien komme op på siden af Finland, hvis de hentede en sejr. Her var man klare favoritter mod hjemmeholdet, så alt andet end en sejr ville være en fiasko. Armenien skulle dog heller ikke bruge mere end 19 minutter før de kom foran, da Tigran Barseghyan scorede til 0-1. I det 72. minut kom sensationen dog, da indskiftede Yanik Frick scorede Liechtensteins blot andet mål i gruppespillet, og sikrede hjemmeholdet et uafgjort resultat. Det skuffende resultat gør, at Finland nu sidder alene på 2. pladsen med 12 point, imens Armenien og Bosnien har 10 point.

Vores svenske naboer skulle i aften møde Malta på udebane, og her blev det uden spænding, til en 0-4 sejr til Sverige. Marcus Danielson bragte Sverige foran efter 11 minutter, og i 2. halvleg scorede Sebastian Larsson på to straffespark og da Andrei Agius lavede et selvmål for Malta, kan Sverige rejse hjem med en 0-4 sejr, hvilket gør, at de stadig sidder på 2. pladsen i gruppen.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Både Danmark, Sverige, Finland og Norge var i aktion denne aften. Norge spillede mod den klart sværeste modstander, da Spanien kom en tur til Norge. Her havde nordmændene næsten brug for point, hvis Sverige skal indhentes i gruppen. Norge startede rigtig flot ud, og havde et par chancer i første halvleg, men måtte gå til pause med 0-0. 2. halvleg var lige startet, da Saul kunne bringe Spanien i front, og så skulle Norge for alvor frem. Både Norge og Spanien havde fine forsøg for at score kampens andet mål, og da Joshua King misbrugte en stor chance i det 78. minut ligende det, at Spanien skulle snuppe sejren.

Men i overtiden begik Kepa straffespark, da han bragede ind i en forsvarsløs normand. Joshua King fik ansvaret, og det udnyttede han, og kunne derfor sikre Norge et point. Det uhyre vigtige point gør, at Spanien fører gruppen med 19 point, imens Sverige har 14 point, Rumænien har 13 point, og Norge på 4. pladsen har 10 point.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top