The perfect guide to the casino

Chokafsløring: Emiliano Marcondes var tæt på skifte til denne Superliga-klub inden FC Midtjylland handlen

Foto: Ritzau Scanpix



FC Midtjylland endte som bekendt med at hente den tidligere FC Nordsjælland-stjerne Emiliano Marcondes hjem til Danmark, da han skrev under på en lejeaftale frem til nytår med klubben fra Herning.

Nu er det dog blevet afsløret, at Emiliano Marcondes meget vel kunne være endt et helt andet sted. Hans tidligere klub FC Nordsjælland har nemlig afsløret, at de arbejdede fuldt på at hente deres tidligere stjerne hjem. Sådan lyder det fra sportschef Jan Laursen, som i en periode også regnede med, at et retur til Nordsjælland ville ske.

– Der har været nogle spændende muligheder, og et par stykker kiggede vi også nærmere på. En Emiliano, som jo kommer til at spille i Superligaen nu, kunne vi godt have set her, siger Jan Laursen på FC Nordsjællands hjemmeside.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

FC Nordsjælland var endda i dialog med Brentford, men da FC Midtjylland pludseligt kom på banen, så det meget svært ud for Nordsjælland, da de har samme ejer, og Rasmus Ankersen også arbejder i både FC Midtjylland og Brentford. Emiliano Marcondes har tidligere været ude og udtale, at han meget gerne ville tilbage til Danmark, da hans bror har været ude for en alvorlig ulykke, og derfor havde lettere ved at besøge ham fra Danmark. Her ville FC Nordsjælland umiddelbart også være meget tættere på broren, men spørgsmålet er, hvor meget Marcondes har skulle have sagt, når Brentford og FC Midtjylland forhandlede.

– Der var noget dialog der med hans klub. Og det så egentlig også positivt ud, indtil der pludselig blev ændret retning, og så blev det en anden del af landet, at han skulle være, siger FCN sportschef Jan Laursen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Det blev altså ikke til et FC Nordsjælland gensyn i denne omgang, og nu skal han altså prøve at genfinde formen i FC Midtjylland. Inden han drog til Brentford i januar 2018, havde han en super sidste halvsæson i FC Nordsjælland, hvor det blev til 17 mål og 9 assists i 19 kampe. Siden skiftet til Brentford, har det dog set noget anderledes ud for danskeren, som endnu ikke har haft den store succes. I FC Nordsjælland afslår man ikke, at Emiliano Marcondes en dag kan vende retur til Nordsjælland, så længe alt passer sammen.

– Han er stadigvæk en, der har stor opbakning her i klubben og gjort meget rigtig godt. Nogle af dem, der har været her, og som vi føler har hjertet med, skal selvfølgelig altid være velkomne tilbage, når det passer ind for både dem og for os.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top