The perfect guide to the casino

Crystal Palace tilbød ham en ny kontrakt som han afviste: Han har dog ikke fundet en ny klub og derfor vil han gerne tilbage


Bakary Sako er stadigvæk uden klub, og derfor vil han gerne tage imod Crystal Palace’ tilbud om en forlængelse.

Bakary Sako skiftede i 2015 til Crystal Palace, men hans kontrakt med London-klubben udløb denne sommer. Han afviste en forlængelse, men den transferfrie spiller har således ombestemt sig, og Crystal Palace er stadigvæk interesset.

– Jeg kan ikke sige noget omkring det. Jeg kan fortælle jer, at han blev tilbudt en ny kontrakt i slutningen af sidste sæson, hvor han var slemt skadet. Han missede sidste halvdel af sæsonen med en grim skade, han pĂĄdrog sig mod West Ham, indleder englænderen pĂĄ fredagens pressemøde og tilføjer:

– Vi tilbød ham en ny kontrakt, selvom vi kunne ikke være sikre pĂĄ, at han ville blive klar til starten af sæsonen, men den afviste han. Doug Freedman (Crystal Palaces sportsdirektør red.) har fortalt mig, at han nu er blevet kontaktet af spilleren og hans agent, som har sagt, at de har genovervejet og er interesserede. Hvis det er tilfældet, vil vi selvfølgelig overveje det.

Roy Hodgson forklarer dog også, at man først skal af med to spillere inden man kan hente Sako.

– Men vi kan ikke hente nogen, medmindre to spillere forlader klubben. Lige nu ser Ryan Inniss ud til at forlade os for at tage til en skotsk klub, men det betyder, at vi stadig har en trup pĂĄ 25 spillere i den nødvendige alder. Derfor kan vi ikke hente en spiller mere, for det ville betyde, at der ikke er plads i truppen

Læs også: FÆRDIG i Atalanta! Andreas Cornelius på vej til storklub

Læs også: Kæmpe Superliga-bombe fra morgenstunden: Bashkim Kadrii skifter til sin tidligere klub

Læs også: HAHA! FCK-fans gør Zornigers Brøndby til grin – Se det komiske billede her

Læs også: Deadline-day drama på Vestegnen: Ny spiller på vej – Denne midtbanespiller skifter

OVERSIGT

Scroll to Top