The perfect guide to the casino

Superligaens næste store million-salg? ‘Vi har lavet en aftale’ siger sportsdirektør

Han har været et meget varmt emne allerede i dette transfervindue, og han kan meget vel blive det næste store salg til udlandet.

Han kommer fra Peru, men befinder sig i kolde nordjylland. Edison Flores er navnet, og adressen er Aab. Flores har spillet fantastisk for landsholdet, og skal man tro sportsdirektør Allan Gaarde, så har han allerede i dette vindue været et varmt emne. Det kan dog meget vel være, at Flores bliver skibet afsted for mange millioner i et af de næste vinduer:

– Januar været nogenlunde stille, men lidt hektisk til sidst. Der har selvfølgelig været megen snak om Edison Flores, især når han har gjort det så godt med landsholdet, men jeg synes egentlig, at vinduet har været som håbet, og så endda med en lykkelig afslutning, siger Gaarde til bold.dk.

– Der er hele tiden stor interesse for Edison, for internationalt er han en spiller, der sættes pris på. Men vi har lavet en plan med Edison, og han er også selv klar over, at nu ikke var det bedste tidspunkt for ham at skifte.

– Tidspunktet er nok bedre til sommer, når han har leveret for os i foråret, og forhåbentlig har spillet et godt VM, siger Gaarde.

Flores og Peru skal spille mod Danmark til sommer til VM.

OVERSIGT

Scroll to Top