The perfect guide to the casino

Blev kærester i sidste måned: Nu vil Paradise-babe og Ex on the Beach hunk have børn sammen

Foto: TV3



Den tidligere Paradise Hotel babe, Cecilie Digemose, afslørede for et par dage siden, at hun havde fundet sammen med Ex on the Beach hunken, Nicklas Johansen.

Den smukke nøgenmodel afslørede, at hun var faldet over Nicklas Johansen, og valgte at skrive til ham på Instagram. Sidenhen er hun faldet for hans personlighed og hans utrolig pæne udseende.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Nu afslører Nicklas Johansen, at de to reality-stjerner allerede er begyndt at snakke om børn og deres fremtidsplaner sammen.

– Desuden har vi også de samme drømme og fremtidsplaner. Eksempelvis sådan noget som hvornår vi begge ønsker børn i vores liv, at vi gerne vil ud at rejse og opleve verden inden, og at vi begge har planer for, hvad vi vil med arbejde/uddannelse, så man ikke bare går og laver ingenting. Vi vil gerne have børn om cirka fire-fem år, for så kan vi både nå at blive færdige med uddannelse og alt andet inden, udtaler han til Realityportalen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

For at det ikke skulle være nok, så er den tidligere Paradise Hotel-babe, altså Nicklas Johansens første ‘rigtige kæreste’.

– Jeg har aldrig rigtig haft en kæreste før, fordi jeg brugte al min tid på fodbold tidligere, så det med at have en kæreste for første gang skal man lige vænne sig til. Derfor gik der også noget tid, inden vi satte en titel på det, men det gjorde vi så den 29. juli.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top