23-årige Luksusfælden-Rasmus havde gæld på en halv million – Sådan går det ham i dag

23-årige Rasmus er blevet et kendt ansigt i Danmark efter hans medvirken i Luksusfælden. Nu stiller han sig endelig frem.

23-årige Rasmus havde oparbejdet en gæld på hele 500.000 kroner, mens han samtidig løj overfor eksperterne, der skulle hjælpe ham tilbage på rette køl.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Læs også: Dom fra fodboldøkonom: Det skal Brøndby bruge pengene på

Læs også: ‘Lord’ er tilbage: Bliver vært for sit eget tv-program

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

Han sagde blandt andet, at han havde en læreplads, selvom han ikke kunne bevise det, og nu fortæller han, at han faktisk havde en læreplads, men chefen ville ikke have kontakt til Luksusfælden.

– Ja, det havde jeg faktisk, for at være ærlig. Men da jeg bad min chef om fri i den uge der, og jeg forklarede hvorfor, sagde han, at “Luksusfælden” ikke skulle ringe til ham, og den var ikke længere. Og det lover de mig faktisk, højt og tydeligt, at de ikke vil gøre. Og så gør de det alligevel, siger han til Se&Hør.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

Læs også: Forrykt: Qatar sender tusindvis af arbejdere ud

Hans enorme gæld på en halv million var dog fakta, og det går ham langt bedre nu, for han har arvet en del penge, der faktisk har gjort ham gældsfri.

Derudover er han flyttet i en lejlighed i Viborg, hvor hans kæreste er flyttet ind. Til sidst er hans forhold til sin mor også blevet meget bedre, og de to har det rigtig godt sammen, lyder det.

Det skyldes dog ikke hans medvirken i Luksusfælden, for han fortryder sin deltagelse.

– Nu er programmet jo klippet meget uheldigt sammen, så det vigtigste for mig er at få historien ud om, hvordan det går nu. Altså det er det fedeste, jeg er kommet ud af det igen og alt kører. Jeg har nok lært, at man ikke kan stole på alle folk. Også når det gælder TV. At de vil gøre alt, hvad de kan for at lave skide godt fjernsyn.

 

Læs også: Den perfekt guide til casino

Læs også: Jan Bech Andersen om kritik fra Alpha: Vi vil gerne i dialog

OVERSIGT

Scroll to Top