The perfect guide to the casino

Rod i pengesagerne: Forbundet smider svensk klub ud af den bedste række

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Det svenske fodboldforbund (SFF) har smidt Östersunds FK ud af den bedste række og degraderet klubben til den tredjebedste række.

Takket være rod i økonomien er Sveriges suverænt nordligste klub, Östersunds FK; smidt ud af landets bedste række. Det oplyser SFFs licensnævn i en pressemeddelelse.

For at spille i Allsvenskan skal de svenske klubber hvert år i august bevise, at de ikke har gæld, og de skal præsentere en troværdig økonomisk plan for det kommende kalenderår. Det var den sidste del, som det kneb med for Ôstersunds FK.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Der var for mange usikkerhedsfaktorer. Derfor bedømte vi planen som urealistisk, siger licensnævnets formand, Richard Johnsson, ifølge Aftonbladet.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Östersunds FK gjorde i høj grad opmærksom på sig selv i Europa League i 2017-18, hvor klubben ikke alene kvalificerede sig til Europa Leagues gruppespil, men hvor det også lykkedes at slå ukrainske Zorya Lugansk og den tyske traditionsklub Hertha Berlin, ud af dette gruppespil. I den efterfølgende sekstendedelsfinale gik det dog galt mod engelske Arsenal.

Klubben siger, at den vil appellere afgørelsen om fratagelse af licens til SFFs sportsappel-udvalg.

Står kendelsen ved magt, bliver det IK Brage fra Borlänge, som får den ledige plads i Allsvenskan. Klubben tabte kvalifikationskampene mod Kalmar FF om den sidste plads i næste års turnering.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top