The perfect guide to the casino

Fik bøde på 735.000 kroner: Så mange millioner fik Nicklas Bendtner for sit ‘Paddy Power’ stunt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Da Danmark i 2012 spillede med til EM i Polen og Ukraine, var det med danske Nicklas Bendtner på holdet. Det var i den tid, hvor Bendtner var fast mand på landsholdet, og derfor fik han også fuld spilletid ved EM 2012.

Danmark var dog endt i en skrækkelig gruppe med Holland, Tyskland og Portugal, og selvom de danske drenge slog Holland med 1-0, så måtte de tage til takke med at ryge ud af gruppespillet, selvom man var yderst tæt på at komme videre. I den anden kamp mod Portugal tabte man med 2-3 efter at have været bagud 0-1 og 1-2.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Begge danske mål blev scoret af Nicklas Bendtner, og det var kun et portugisisk mål i det 87. minut, der gjorde, at danskerne tabte kampen. Den kamp vil dog mest blive husket for, at Bendtner valgte at hive op i trøjen og ned i bukserne, for at flashe sine ‘Paddy Power’ underbukser. Reklamen for bettingselskabet faldt dog ikke i god jord hos UEFA, og derfor endte Bendtner med en bøde på 735.000 kroner. Den skulle Paddy Power eftersignende dog have betalt.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

I Bendtners nye bog ‘Begge sider’, skriver han, at han tror han minimum har haft et forbrug på 50 millioner kroner gennem karrieren. Nu fortæller han også om situationen omkring Paddy Power, og hvor meget han fik for stuntet, og hvordan hans mor rådede ham til, ikke at rode sig ud i endnu en kontroversiel situation.

– ’Har du lyst til at tjene nogle sindssyge penge?’, var spørgsmålet fra firmaet, inden instruktion blev læst op, og kort efter han sagde ja, dukkede der en pakke op med 10 par forskellige underbukser.

– Men det er et tilbud, som jeg ikke rigtigt føler, jeg kan sige nej til. To millioner er alligevel en sjat. Og det kan også blive sjovt. Et kick. Jeg har kedet mig i træningslejren, kedet mig på hotellet. Der skal ske noget.

– Efter kampen går pressen fuldstændig bananas. Først undrer journalisterne sig over mit stunt. Hvad gik det lige ud på? Dernæst vender vreden sig mod UEFA. Det europæiske fodboldforbund idømmer mig en bøde på 100.000 euro, næsten 800.000 kroner, mens de klubber, som har racistiske fans med på stadion, slipper langt billigere.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top