The perfect guide to the casino

Christian Eriksen med karrierens værste kamp? Se beviserne her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Hvad der så ud til at være karrierens største skifte i sommers, endte i en kæmpe fuser for danske Christian Eriksen. I stedet er han stadig at finde i Tottenham, hvor det ikke kører på skinner for danskeren.

I starten af sæsonen var startpladsen af gode grunde taget fra ham, og selvom han sidenhen har fået nogle chancer for at bevise, at han mentalt stadig spiller i Tottenham, så har han ikke ligefrem bevist det. Tværtimod, får hans seneste præstationer for klubben ham ikke til at se godt ud. I gårsdagens 1-1 kamp mod Everton, var det endnu en gang en skuffende præstation for danskeren, og flere går så langt som at sige, at kampen igår, var den værste for Christian Eriksen i karrieren.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Kritikken hagler ned fra de engelske medier, og nu har Squawka Football, der er et medie, som blandt andet leverer fodbold stats, highlighted Christian Eriksen for sin meget dårlige præstation igår. Her taler tallene for sig selv, og det er altså tal, der får præstationen fra danskeren igår, til at ligne en af karrierens dårligste kampe.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Med tanke på, at Christian Eriksens kontrakt udløber til næste sommer, og han offentligt har afsløret, at han gerne vil prøve noget nyt, spekuleres der nu i, om tankerne allerede er et andet sted end i London, og om det er grunden til, at danskeren slet ikke har præsteret på sit topniveau i denne sæson.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top