The perfect guide to the casino

Oddsforslag: AtlĂ©tico sender Mallorca mod afgrunden – og DIN konto i vejret

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . AtlĂ©tico Madrid – Mallorca – AtlĂ©tico Madrid vinder og mere end 2,5 mĂĄl

– AtlĂ©tico Madrid spiller for tredjepladsen og dermed for at komme i Champions League til næste sæson (klubben er stadig med i den nuværende udgave efter at have slĂĄet de forsvarende mestre fra Liverpool ud (du kan se billeder fra den kamp i videoen øverst pĂĄ denne side)).

– AtlĂ©tico Madrid ødelagde alle muligheder for at vinde mesterskabet i efterĂĄret efter alt for mange uafgjorte kampe, fordi holdet manglede power i angrebet. Men i anden halvdel af turneringen er holdet kommet i omdrejninger. De er ubesejrede i de seneste 11 kampe i ligaen.

– Senest blev det 2-2 ude mod FC Barcelona pĂĄ et sent straffesparksmĂĄl af SaĂşl – et resultat, der formentlig ødelagde FC Barcelonas muligheder for at genvinde titlen.

– Den modsatte kamp blev vundet 2-0 af AtlĂ©tico Madrid, som kun har tabt en ud af de seneste syv kampe mod Mallorca.

HOS ONSIDEBETTING FĂ…R DU DANMARKS MĂ…SKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Mallorca fik en livline i bunden, da holdet vandt hele 5-1 hjemme over den nærmeste konkurrenter fra Celta. Men det var pĂĄ hjemmebane, og selvom hjemme og ude ikke betyder sĂĄ meget, nĂĄr der ingen tilskuere er, er det alligevel værd at notere sig, at Mallorca har tabt 13 ud af 16 kampe pĂĄ fremmed græs. Og der er stadig fem point op til Celta, sĂĄ det ser svært ud i forhold til at undgĂĄ nedrykning.

– Det store problem for Mallorca har sĂĄ afgjort været forsvaret. Holdet har lukket 56 mĂĄl ind i 33 kampe, og det er flest af alle i La Liga. Det mĂĄ AtlĂ©tico Madrid kunne udnytte.

– Tre ud af AtlĂ©tico Madrids seneste fem kampe har indeholdt tre mĂĄl eller mere. Det samme er tilfælde for tre ud af Mallorcas seneste seks kampe.

– Bet365.com giver 1,28 for sejr til AtlĂ©tico Madrid, og det er der ikke meget ved. Kombinerer man med mere end 2,5 mĂĄl, ender vi pĂĄ et odds, der lyder pĂĄ 2,43, og det er absolut værd at gĂĄ efter. Et handicap-odds pĂĄ 1,95 til AtlĂ©tico-sejr med mindst to mĂĄl er ogsĂĄ spilbart – specielt fordi der kun er lavet 10 mĂĄl i 16 ligakampe mod AtlĂ©tico Madrid pĂĄ Wanda Metropolitana.

Spilletidspunkt: Fredag kl. 22.00

SĂĄdan ligger de

Atlético Madrid nummer 3 (V15 U14 T3)
Mallorca nummer 18 (V9 U5 T20)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 2,43

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 364,50 kroner

Overskud: 114,50 kroner

SPIL MED PĂ… KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top