Miserabel resultatmæssig afslutning for Gerrard efter fejlkendt straffespark

Liverpool tabte her til aften 3-1 hjemme mod Crystal Palace. Ikke just den afsked som Gerrard kunne ønske sig.

Liverpool kom ellers godt fra land, med en flot kasse fra Adam Lallana, der efter en ‘aflevering’, fra den tidligere Liverpoolmand Martin Kelly, sparkede bolden flot ind.
Liverpool og Gerrard skulle dog ikke få lov at gå til pausen med føring. James Puncheon scorede flot på et frispark til 1-1.

I anden halvleg fortsatte kampbilledet fra første halvleg. Liverpool som mest toneangivende, men Crystal Palace som de farligste. Og netop indskiftede Zaha gjorde det til 2-1, ved bagerste stang.

Gerrard havde et godt forsøg 15 minutter før tid, men de var ikke hans dag i dag. PÃ¥ trods af store hyldester og syngende fans, fungerede det aldrig for ‘Stevie G’ og Liverpool.

Ondt skulle blive værre for Liverpool, da Crystal Palace blev tilkendt straffespark for en forseelse som tydeligvis blev begået uden for straffesparksfeltet. Glenn Murray skulle eksekvere, men Mignolet pillede straffesparket i første omgang. På riposten kunne Murray dog gøre det til slutresultat 3-1.