The perfect guide to the casino

Lykkelig Damgaard jubler: Konen er højgravid

Det kører både på og udenfor banen for Michael Damgaard.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Michael Damgaard befefinder sig lige nu sammen med resten af det danske mandskab til EM-slutrunden i Tyskland, og her fik de danske tropper en sublim start på slutrunden, da Grækenland blev besejret med hele 40-28.

I opgøret gjorde Michael Damgaard sig blandt andet positivt bemærket, da han sendte hele ti scoringer i kassen, og efter slutfløjt var der også stor glæde at spore hos venstrebacken, der afslørede, at hans kone var højgravid, da han blev spurgt ind til, hvorvidt familien er nede at se slutrunden.

bet365

– Det er ikke det store tema lige pt. Det er efter børnenes sengetid og samtidig er hun (Ann Sofie red.) også højgravid derhjemme, så der er nok at se til, siger Damgaard og fortsætter.

– Hvis det skulle kunne lade sig gøre, skal der rigtig meget planlægning til. Vi tager det lidt hen ad vejen og ser, hvad der sker, men umiddelbart kører jeg solo, siger han og tilføjer, at barnet forventes at komme til verden til marts, siger Michael Damgaard, der sammen med Anso Sonne i forvejen har pigerne Noelle og Harper Lelou på henholdsvis syv og et år.

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. UPS! 25-årige Tessa viser lidt for meget af silikonekasserne frem
3. CL-baneløberens vilde fortid: Løfter op i trøjen og viser ALT frem 4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Forbudt for børn: Christel Trubka viser sig frem i vildt fastelavns-kostume

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top