The perfect guide to the casino

Afsløring: Geggo sagde nej til KÆMPE beløb

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her


Geggo sagde nej til en stor pose penge i forbindelse med en familiebog.

Geggo har altid haft sans for at lave gode penge, og hun har især tjent kassen på TV-programmet ‘Familien fra Bryggen’.

Den 29-årige realitydeltager fortæller, at hun også fik muligheden for at lave en stor pose penge, da Mopper og Linse for to år siden udgav en bog.

Det var nemlig meningen, at Geggo skulle have medvirket i bogen, men hun sagde nej, fordi den kom for tæt på hendes privatliv.

Hun fortæller, at der i bogen ville blive fortalt historier fra sin fortid, som aldrig havde været ude, og den sandhed skulle ikke ud – selvom det ville forgylde bankbogen.

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame

– Jeg sagde nej til en meget stor pose penge i forbindelse med den anden bog, fordi den gik for tæt på. Det kom til at handle rigtig meget om min barndom og min far og nogle ting, som aldrig har været ude, og det synes jeg, blev for meget, fortæller Geggo til realityportalen.dk.

Nu udkommer Geggo dog med sin egen bog. Hun fortæller til mediet, at hun i marts eller april udgiver en bog om sit eget liv i samarbejde med Politikens Forlag.

Bogen kommer til at ‘komme tæt på’, men med måde. Bogen kommer hverken til at gå i dybden med fortiden, Geggos barndom eller forholdet til faren.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top