The perfect guide to the casino

Drama inden ‘Vild med dans’: Dette par ryger ud i aften

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Har erklæret sin kærlighed for dømte Peter Madsen: Nu er hans 18-årige flirt med i nyt tv-program


Fredag efter fredag, har en håndfuld håbefulde danskere danset sig ind i hjerterne i ‘Vild med dans’.

Med ikke mange par tilbage, er det snart tid til ‘Vild med dans’ finalen, og derfor spidser det til i programmet. Mikkel Kessler måtte forlade programmet i sidste uge, og nu melder Danske Spil ud, hvem de har som favoritter til at ryge ud i aften. Her er det måske lidt overraskende Oscar Bjerrehus og Asta Björk, som er favoritter.

– Oscar Bjerrehuus og Asta Björk er det mest udsatte par lige nu. Oscar har udviklet sig rigtig meget som danser i løbet af konkurrencen, men de andre par er bare på et højere niveau end dem. Derfor vurderer vi, at det er de to, der forlader konkurrencen i aften, siger Mathias Reimer Larsen, oddssætter hos Danske Spil i en pressemeddelelse.

Læs også: CHOK! Er ‘X-Factor’-Bea gravid? Se det afslørende billede her

Det ville da være rigtig øv for det unge par, hvis Danske Spil får ret. Tidligere på dagen kom det nemlig frem, at Oscar var gået fra kæresten Sofie Arendse, og at der i samme omgang blev startet rygter om, at Asta og Oscar var ved at blive mere end bare et dansepar. Alt dette kan du læse meget mere om her.

Læs også: Umut Sakarya tilbage i ‘Vild med dans’? Nu er nye afsløringer dukket op

Det var ellers sangerinden Coco O, som var i omdans i sidste uge, men Mathias Reimer Larsen forklarer også, hvorfor Oscar er større favorit til at ryge ud, end Coco O.

– Vi er kommet dertil i konkurrencen, hvor danseevner er det vigtigste parameter også hjemme i stuerne, og her er Coco O. og Morten Kjeldgaard bare lidt foran Oscar Bjerrehuus og Asta Björk. Derfor giver vi også odds. 1,75 på at de stemmes ud i morgen, mens vi giver odds 3,00 på Coco O.

Du kan se alle de seneste odds på Vild med dans her.

Favoritterne til at vinde er fortsat det mandlige par, Silas Holst og Jakob Fauerby.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top