Undrer sig over Hjulmand-brok: 'Kan han ikke reglerne?'

The perfect guide to the casino

Undrer sig over Hjulmand-brok: ‘Kan han ikke reglerne?’

Den danske landstræner er havnet i søgelyset, efter han offentligt gik ud og brokkede sig efter Danmarks EM-exit.

Der var drama for alle pengene, da det danske landshold lørdag aften tabte med 2-0 til Tyskland, og dermed var Kasper Hjulmands mandskab færdig ved sommerens EM-slutrunde.

Tyskerne måtte dog slide for sejren, og efter slutfløjt lagde Kasper Hjulmand bestemt ikke skjul på sin holdning til VAR, som var impliceret i to afgørende episoder.

– Kampen blev afgjort af to dommerkendelser, og jeg har et billede fra VAR her. Det er et kald på én centimeter, og det er ikke muligt.

– Man ved fra statistikker, at man ikke kan afgøre præcis, hvornår bolden slipper kroppen i forbindelse med en aflevering, så man kan ikke dømme sådan én på én centimeter, lød det blandt andet fra Hjulmand i et engelsk interview efter kampen.

Den udtalelse har fået flere folk til tasterne på de sociale medier – heriblandt den tyske journalist, Raphael Honigstein, der har over en halv million følgere på X.

– Det mærkeligste her er en EM-træner, der ikke kender offside-reglen eller den måde, som teknologien bruges på i turneringen, lyder det fra journalisten, som altså sender en inddirekte stikpille til den danske landstræner.

Du kan se offside-kendelsen og interviewet med Kasper Hjulmand herunder:

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top