The perfect guide to the casino

Ronaldo var tæt på at blive skurk i Portugals dramatiske triumf

Et stjernespækket Portugal hold med Cristiano Ronaldo i spidsen avancerede til EM’s kvartfinale efter en nervepirrende aften i Frankfurt. Slovenien blev besejret 3-0 i straffesparkskonkurrence, efter at kampen endte 0-0 i både ordinær tid og forlænget spilletid.

Det portugisiske hold var fast besluttet på at rette op på den skuffende præstation i den sidste gruppekamp mod Georgien, hvor de tabte 0-2. De dominerede kampen fra start og satte Slovenien under konstant pres. Ronaldo havde flere chancer for at bringe Portugal i front, men den slovenske målmand Jan Oblak var i topform.

Efter en målløs 1. halvleg fortsatte portugisernes pres i 2. halvleg. De skabte flere gode chancer, men Oblak var uovervindelig. I det 88. minut fik Portugal et straffespark, da Diogo Jota blev fældet i feltet. Ronaldo tog sig af sparket, men Oblak parerede mesterligt.

I forlænget spilletid var det Slovenien, der fik den største chance. Benjamin Sesko fik en friløber, men den portugisiske målmand Diogo Costa reddede flot.

Straffesparkskonkurrencen blev en dramatisk affære. Ronaldo brændte Portugals første forsøg, men Costa reddede de tre efterfølgende slovenske spark. Portugiserne scorede alle deres tre forsøg, og dermed kunne de fejre en sejr og en plads i kvartfinalen mod Frankrig på fredag i Hamborg.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top