The perfect guide to the casino

Tidligere tysk Brøndbyprofil før Danmark – Tyskland: “Jeg holder også med Danmark”

Den tyske stopper Benedikt Röcker kender dansk fodbold som sin egen bukselomme. Tre år i Brøndby har sat dybe spor, og venskaber med danske landsholdsspillere som Christian Nørgaard, Mads Hermansen og Frederik Rønnow er stadig stærke. Derfor er det med blandede følelser, at han ser frem til lørdagens EM-ottendedelsfinale mellem Danmark og Tyskland.

“At møde Danmark er ikke en drømmekamp for mig,” erkender Röcker over for Tipsbladet. “Jeg elsker Danmark og folket, og vi har altid haft det hyggeligt sammen. Jeg holder også med Danmark, så på den måde er begge hold i mit hjerte.”

Læs også: Brøndbylegenden Per Nielsen fyret i Brøndby efter 9 år

Röckers loyalitet er dog delt. Han arbejder i dag som team manager i Greuther Fürth, hvor han er kollega med sin gamle Brøndby-træner Alexander Zorniger. Og når det kommer til fodbold, er der kun én ting, der gælder:

“Selvfølgelig håber jeg, at Tyskland vinder.”

Röcker følger fortsat nøje med i sine gamle holdkammeraters bedrifter. Han glæder sig især til at se Nørgaard i aktion mod Tyskland.

“Jeg skriver til ham inden kampen og ønsker ham held og lykke,” fortæller Röcker. “Det bliver en kæmpe oplevelse for ham, og jeg er sikker på, at han griber chancen.”

Röcker har stor respekt for det danske landshold, men han hæfter sig også ved en potentiel svaghed:

“Forsvaret er nøglen for Danmark på lørdag. De er stærke i fembackkæden, men de skal være skarpe til at stoppe tyske profiler som Musiala, Wirtz og Gündogan. Kroos er også afgørende for Tysklands opspil.”

Röcker erkender, at det næsten er umuligt at holde Tyskland nede over en hel kamp.

“De får altid chancer, fordi de er så fleksible,” siger han. “Men Danmark har også styrker i det fysiske og i omstillingsspillet, som kan give Tyskland problemer. Det bliver en spændende kamp.”

Uanset resultatet er Röcker sikker på én ting:

“Det bliver en stor dag for begge hold og for alle fans.”

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top