The perfect guide to the casino

Hele Danmark krydser fingre: Eriksen med maveproblemer inden brag mod Tyskland

Christian Eriksen er på vej til landsholdets hotel i Dortmund, efter at have lidt af maveproblemer fredag. Landstræner Kasper Hjulmand forventer dog, at stjernen er klar til at spille i morgenens EM-ottendedelsfinale mod Tyskland.

Eriksen deltog ikke i den daglige træning fredag, men Hjulmand fortalte på pressemødet, at Eriksen var på vej i bil for at slutte sig til resten af truppen.

“Jeg regner med, at han skal være sammen med os andre,” sagde Hjulmand. “Vi har selvfølgelig lægen på, men det sidste, jeg hørte, var, at han støder til os her til aften.”

Læs også: EMs måske sikreste kupon hidtil: Vind 3000 kr. på tre suveræne udfald

Eriksen vågnede op med maveonde, ligesom Thomas Delaney gjorde dagen inden Danmark mødte England i Frankfurt. Delaney mistede kampen på grund af maveproblemer, men Hjulmand hænger sig ikke i Eriksens sygdom.

“Det er en tilfældighed, tror jeg,” sagde Hjulmand. “Det er ikke noget, jeg bekymrer mig om. Jeg tror, det er meget almindeligt, når man har så stor en gruppe samlet i så lang tid, at der er lidt. Sådan vil det være blandt alle.”

“Jeg regner ikke med, at der er det store, så det bekymrer jeg mig ikke om.”

For at være på den sikre side valgte staben at holde Eriksen ude af fredagens træning for at minimere risikoen for, at hans maveproblemer forværredes.

Men alt tyder på, at Eriksen er klar til at starte kampen mod Tyskland i morgen klokken 21.00. Det vil være en kæmpe gevinst for Danmark, da Eriksen er en af holdets absolutte nøglespillere.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top