Splittet Højlund: 'Føler mig både stolt og en smule skyldig'

The perfect guide to the casino

Splittet Højlund: ‘Føler mig både stolt og en smule skyldig’

Rasmus Højlund fortæller, at han sidder tilbage med blandede følelser efter Danmarks EM-exit.

Danmark krydsede lørdag aften klinger med værtsnationen fra Tyskland i 1/8-finalen ved EM-slutrunden, og her var det altså Kasper Hjulmands tropper, som endte med at trække det korteste strå i kamp, som blandt andet bød på et regulært VAR-drama.

Forud for slutrunden var der store forventninger til især Rasmus Højlund, men den unge Manchester United-stjerne gjorde ikke meget væsen af sig i løbet af slutrunden, hvor han noterede sig for nul scoringer på trods af flere gode chancer.

I kølvandet på Danmarks exit har Rasmus Højlund sat ord på sine følelser i et opslag på Instagram, hvor han ikke lægger skjul på, at han føler sig en smule skyldig.

– For at være ærlig vidste jeg ikke rigtig, hvad jeg skulle forvente at mit første EM. At støtte Danmark igennem en slutrunde har altid været et højdepunkt som dansker, og at spille for Danmark var ubeskriveligt.

– Jeg var så ivrig og ville så gerne gøre vores land stolt. Jeg skrev til en af mine venner, at jeg følte mig en smule skyldig. Det er et mærkeligt, sentimentalt mix, for der er også stolthed.

– Selvfølgelig håbede vi at komme hjem med pokalen, men det, der altid gør mig stolt som fodboldspiller og dansker: Vi er røde, vi er hvide, vi står sammen side om side, skriver Højlund.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top