Iskold afvisning: Vil ikke tilbage til Brøndby

The perfect guide to the casino

Iskold afvisning: Vil ikke tilbage til Brøndby

Carl Björk har ingen intentioner om at vende tilbage til Brøndby IF.

Den svenske angriber, Carl Björk, er i øjeblikket udlejet til Norrköping, men når hans aftale udløber har han altså ikke planer om at vende tilbage til Vestegnen, hvor han aldrig rigtig har fundet fodfæste.

– Jeg ved ikke, hvor meget jeg kan sige lige nu, men jeg har det fantastisk her, indleder Björk ifølge Norrköping Tidningar.

– Jeg håber at blive. Det er det, jeg er indstillet på. Så jeg håber, at Norrköping gør noget. Det er min eneste tanke lige nu, lyder det fra Carl Björk, som også fortæller, at han glad for at være i Norrköping, og at han ingen kontakt har til Brøndby.

– Vi har boet i Norrköping længe, og jeg føler mig hjemme og har det fantastisk med alle mine holdkammerater.

– Jeg har overhovedet ingen kontakt til klubben. Det er vel kun mine agenter og sportsdirektørerne, der snakker med klubben. Jeg ved ingenting. Jeg spiller kun fodbold, så vi får se, afslutter Björk.

24-årige Carl Björk skiftede til Brøndby fra netop Norrköping i vinteren 2022. Angriberen har dog aldrig fundet fodfæste hos de blå-gule, og det er således kun blevet til sølle 14 optrædener med nul mål og nul oplæg til følge.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top