Heldige England videre efter stort drama

England var i store problemer, da de søndag aften spillede sig videre i kvartfinalen.

England var på papiret storfavoritter til aftenens 1/8-finale mod Slovakiet, men det var bestemt ikke til at se på grønsværnen, hvor Gareth Southgates mandskab kæmpede gevaldigt med spillet.

Englands stjernespækkede mandskab kunne således slet ikke få spillet på banen til at hænge sammen, og det var i stedet Slovakiet, som i store dele af første halvleg var det bedste mandskab.

Det resulterede også i en flot scoring efter 25 minutters spil, da Slovakiets helt store profil i denne slutrunde, Ivan Schranz, fandt vej til netmaskerne og scorede sit tredje mål under EM.

Den sløje spil fortsatte for England i anden halvleg, og det lignede længe, at Slovakiet ville lave den helt store overraskelse og slå en af forhåndsfavoritterne ud.

Fem minutter inde i overtiden kom forløsningen dog for England, da Jude Bellingham på smukkeste vis saksesparkede bolden i kassen til 1-1, og dermed skulle kampen ud i forlænget spilletid.

Her var kræfterne sluppet op for Slovakiet, og allerede i det første minut af den forlængede spilletid gjorde Harry Kane det til 2-1.

Herefter blev der ikke scoret yderligere, og dermed endte England altså med at spille sig videre i kvartfinalen med en 2-1 sejr.