FCK tæt på at miste PC til tysk storklub

The perfect guide to the casino

FCK tæt på at miste PC til tysk storklub

Rygter om Peter Christiansens mulige afgang fra FC København tiltager. Ifølge B.T.’s oplysninger er den danske sportsdirektør øverst på Wolfsburgs ønskeliste til at erstatte den fritstillede Marcel Schäfer.

Forhandlinger mellem de to klubber er angiveligt i gang, og både tyske Sports Bild og lokale medier i Wolfsburg bekræfter dialogen.

Læs også: Kendt Tv-vært håner Brøndby

Et skifte til Bundesligaen vil markere et stort skridt op ad karrierestigen for Christiansen, der har været sportsdirektør i FC København siden 2021. Han har tidligere haft succesfulde perioder som sportschef i AGF og Randers FC.

Christianse har desuden en stærk relation til Wolfsburg, da han har solgt både Jonas Wind og Kamil Grabara til den tyske klub i de seneste år. Grabaras skifte til en pris på over 100 mio. kroner træder i kraft efter den nuværende sæson.

Hvis Christiansen skifter til Wolfsburg, vil det efterlade et stort tomrum i FC København. Han har været en central figur i klubbens sportslige ledelse og har ikke mange reelle sparringspartnere i bestyrelsen, som B.T. tidligere har beskrevet.

Det er uvist, hvor langt forhandlingerne er kommet, men et skifte kan ske hurtigt. FCK står dermed over for en potentiel krise i den sportslige ledelse, hvis de mister deres dygtige sportsdirektør.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top