Disse Brøndbylegender er på stadion til guldkampen

The perfect guide to the casino

Disse Brøndbylegender er på stadion til guldkampen

Brøndby Stadion er fyldt til bristepunktet i dag, hvor Brøndby IF jagter sit 12. mesterskab. Og blandt de mange fans er der også en række Brøndby-legender, der er kommet for at støtte holdet.

Manden med næstflest kampe i Brøndbys historie, Per Nielsen, er en af dem. Han har spillet hele 547 kampe for klubben og er kun overgået af Bjarne Jensens 556 kampe. Nielsen har også travlt i dag, da han skal skynde sig fra sin egen kamp med Brøndbys kvindehold mod AGF for at nå frem til Brøndby Stadion, skriver bold.dk

Læs også: Brøndbylegende sender hilsen før afgørende kamp

Angrebslegenden Ruben Bagger, der var med på hele Brøndbys optur i 1990’erne, er også til stede. Europamester-anføreren Lars Olsen er ligeledes på tribunen, ligesom Mogens Krogh, Søren Colding, Ole Bjur og Kim Daugaard.

Mark Strudal og Peter Foldgast, der begge har haft en fortid i Brøndbys angreb, er også blandt tilskuerne.

En anden Brøndby-legende, der har haft en lang og succesfuld karriere i klubben, er Auri Skarbalius. Han var en stor spiller for Brøndby, og han har også haft succes som træner for klubben. Skarbalius var med til at redde Brøndby fra konkurs i 2013, og han var også vikartræner, da Thomas Frank forlod klubben i 2016.

EM-keeper Mads Hermansen, der har trænet med Brøndby den seneste uge, er også til stede på stadion sammen med Martin Albrechtsen.

Stemningen på Brøndby Stadion er elektrisk, og fansene tror på, at holdet kan hente det 12. mesterskab hjem. Det bliver en spændende kamp, og Brøndby-legenderne vil uden tvivl give holdet ekstra motivation fra tribunen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top