The perfect guide to the casino

Profil i Brøndby: Nu har han kæmpe trænersucces

Den tidligere Brøndby-profil Mikkel Thygesen gør sig i øjeblikket som cheftræner i 2. divisionsklubben FC Roskilde, og holdet ligger til oprykning. Footy.dk har snakket med Thygesen om forårets kampe.

Mikkel Thygesen kan kigge tilbage på en stor karriere i Superligaen, hvor det blev til hele 323 kampe i den bedste række.

Efter karrierestoppet har den tidligere Brøndby-profil kastet sig over trænergerningen, og lige nu har han stor succes.

Læs også: Forlod Brøndby i 2022: Nu spiller han i 3. division

Han er nemlig cheftræner i 2. divisionsklubben FC Roskilde, og holdet er nummer to i 2. division inden forårets kampe.

Footy.dk har interviewet Thygesen om holdets form og gode position.

– Jeg synes, at vi står rigtig stærkt. Jeg synes, at vi har været igennem en rigtig god pre-season. Fysisk og mentalt er spillerne, hvor de skal være.

– Vi er blevet matchet mod nogle rigtig gode hold mod blandt andet Riga FC, hvor vi blev presset på tempo og intensitet. Det har været udviklende for vores miljø, og vi glæder os til at komme i gang, siger Mikkel Thygesen til footy.dk.

Hvad tænker du om, at I ligger nummer to?

– Jeg tænker, at det er fuldt fortjent, at vi ligger, hvor vi ligger. Jeg synes, at vi har spillet til de point, som vi har fået. Generelt er det en spændende række. Vi går ud og angriber kampene.

– Vi vil ikke forsvare dem. Det er det samme som vores position i rækken. Vi skal ikke forsvare noget, men der er mange spændende hold omkring os, så det bliver et spændende og interessant halvår.

Læs også: Tidligere Brøndby-spiller: Jeg er i chok!

Drømmer om oprykning

Lige nu er Esbjerg stukket lige af fra de andre hold. Vestjyderne har lige nu i skrivende stund 43 point. FC Roskilde på andenpladsen har 32, mens nummer tre fra Aarhus Fremad står noteret for 30.

Thygesen mener dog godt, at mandskabet kan presse Esbjerg.

– Jeg synes, at vi kan hamle op med alle i rækken. I vores seneste kamp mod Esbjerg hjemme spillede vi 3-3, og det var en rigtig god kamp fra vores side. Det var i et tempo, der måske var 1. divisionsberettiget. Jeg føler, at vi kan være med mod alle hold.

Har I en drøm om oprykning?

– Selvfølgelig er det dét. Vi skal turde at snakke højt om vores drømme. Vi ligger, hvor vi ligger, fordi det er fuldt fortjent.

– Vi kan ikke se nogen grund til, at det skulle ændre sig. Vi vil angribe alle kampe, og så må vi se, hvor vi ender. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at angribe vores position, siger Mikkel Thygesen til footy.dk.

FC Roskilde møder Middelfart på hjemmebane lørdag 9. marts.

39-årige Thygesen blev ansat som cheftræner i FC Roskilde i september 2023.

Det er første del af et længere interview med den tidligere Superliga-profil.

Foto: FC Roskilde

Læs også – Footy Eksklusivt med egne interviews: 

Forlod Brøndby i 2022: Nu spiller han i 3. division

I Brøndby i mere end et årti: Giver unikt indblik

Tidl. BIF’er støtter tidl. FCK’er: Det er vigtigt

– Jeg drømmer om FC København-retur

Efter Brøndby-exit: Går efter stort skifte

OVERSIGT

Scroll to Top