The perfect guide to the casino

Forlod Brøndby i 2022: Nu spiller han i 3. division

Den tidligere Superliga-profil og Brøndby-spiller Michael Lumb siger til footy.dk, at han har valgt at skifte til 3. divisionsklubben Holbæk, hvor han skal være spillende assistent.

Michael Lumb har haft en lang karriere, hvor han har prøvet meget.

Han var blandt andet forbi Brøndby fra januar 2021 til januar 2022.

Nu er karrieren dog et helt andet sted for 36-årige Lumb. Han er nemlig trappet ned, og Lumb fortæller nu til footy.dk, at han har valgt at skifte til 3. divisionsklubben Holbæk.

Han har senest spillet for Brønshøj i Danmarksserien.

– Jeg er taget tilbage til Holbæk, da jeg er i gang med en træneruddannelse, som jeg går rigtig højt op i. Den skal jeg fortsætte på så snart, jeg er færdig med den her B-eksamen til april, og så er det meningen, at jeg skal videre over på A.

– Man skal nemlig været tilknyttet et hold som træner, og der blev jeg tilbudt at være spillende assistenttræner i Holbæk. Det vægtede jeg højt, og samtidig vil jeg gerne røre mig og spille noget bold.

– Jeg bliver ældre og ældre, og jeg har fokus på, hvad der skal ske efter. Det er ikke fuldtidsbold mere, så jeg kan koncentrere mig om træneruddannelsen. Jeg har ambitioner angående det, siger Michael Lumb til footy.dk.

Mere ro 

Lumb forlod ellers Holbæk i juni 2023 grundet stor uro i klubben, men han kan mærke, at roen har sænket sig over klubben.

Læs også: BIF har solgt angriber: Har fået drømmestart

– Der er nok kommet mere ro på igen i forhold til oprykningen fra Danmarksserien til 3. division. Der var meget kaos omkring det hele, og mange spillere smuttede. Man kan godt sige det (ting har ændret sig, red.), men der er gået et halvt år mere. Jeg så en mulighed for at blive spillende assistent.

God samlet pakke

Den tidligere Superliga-profil fortæller, at flere klubber tilbød ham at være træner eller spiller.

Læs også: Tidl. BIF’er støtter tidl. FCK’er: Det er vigtigt

Ingen kunne dog tilbyde den samlede pakke som Holbæk.

– Der var andre klubber på banen, men nok ikke med hensyn til den samlede pakke. Den samlede pakke med træneruddannelsen og spillende assistent var også vigtigt for mig.

– Hvis jeg skal fortsætte med at spille bold, skal jeg hygge mig med det og stadig synes, at det er sjovt, siger Michael Lumb til footy.dk.

Dette er den første del af et længere interview med Lumb.

Lumb står noteret for hele 260 Superliga-kampe i løbet af karrieren.

Holbæk er næstsidst i 3. division.

Foto: Brøndby IF

Læs også – Footy Eksklusivt med egne interviews: 

I Brøndby i mere end et årti: Giver unikt indblik

Tidl. BIF’er støtter tidl. FCK’er: Det er vigtigt

– Jeg drømmer om FC København-retur

Efter Brøndby-exit: Går efter stort skifte

Succes efter Brøndby-exit: Folk er ikke uvenner

OVERSIGT

Scroll to Top