The perfect guide to the casino

– Jeg drømmer om FC København-retur

Den tidligere FCK’er Niklas Vesterlund siger til footy.dk, at han har en stor drøm om at komme tilbage til klubben på et tidspunkt. Lige nu nyder han dog opholdet i hollandske FC Utrecht. 

Niklas Vesterlund forlod FC København til fordel for Trelleborg i 2019, og nu har backen taget skridtet videre i karrieren, da han kan kalde sig for ny FC Utrecht-spiller.

Den danske forsvarer ser tilbage på tiden i FC København i dette interview med footy.dk.

24-årige Vesterlund fortæller, at han nød at være en del af FC København, og han har taget meget med fra opholdet.

– Jeg tror først og fremmest, at det er en god skole og en god uddannelse. Jeg tror, at FC Københavns akademi, som man kan se nu, udvikler sig mere og mere. Vi var nok nogle af de første årgange, der begyndte at være rigtig gode.

– Hele den kultur, der blev lagt i træningerne, og hvordan vi arbejdede på ungdomsholdene, har påvirket mig til, hvordan jeg håndterer nye miljøer.

– Der blev sat nogle krav, og det var et godt niveau, men det var også socialt super fedt i FC København. De taktisk egenskaber, som jeg har fået med fra FCK, har styrket mig, siger Niklas Vesterlund til footy.dk.

Læs også: Rift om tidligere FCK’er: Fik drømmeskifte

Sætter nogle krav til niveauet

Vesterlund skal nu prøve talentet af i Æresdivisionen, men drømmen er på sigt at komme tilbage til FC København.

– FCK er kommet op på et utroligt højt niveau, så det kan være, at jeg skal tage flere skridt, hvis jeg skal nå det. Det er da noget, som jeg har lyst til. Det er dog ikke kun FCK, som jeg vil tilbage, hvis jeg vil til Danmark.

– Det har været super fedt, men det kræver også, at man er på et niveau, og FCK er stærke og kan måle sig med de bedste hollandske hold og europæiske hold.

– Det har man set i Champions League. Det sætter nogle krav til niveauet. Det er ikke kun FCK, som jeg kan se mig selv i, men det er da en drøm, siger Niklas Vesterlund til footy.dk.

Læs også: Rift om tidligere FCK’er: Fik drømmeskifte

Vesterlund nåede at spille en førsteholdskampe for FC København i pokalturneringen.

Han står noteret for tre kampe i Æresdivisionen for FC Utrecht siden skiftet 31. januar.

Foto: FC Utrecht

OVERSIGT

Scroll to Top