The perfect guide to the casino

Tidl. BIF’er støtter tidl. FCK’er: Det er vigtigt

B.93-profilen og den tidligere FCK-spiller Nicolaj Thomsen har fået barsel af NordicBet Liga-klubben, og det støtter den tidligere BIF’er Michael Falkesgaard op om, siger Falkesgaard til footy.dk.

Det er ikke normalt, at fodboldspillere tager barsel.

Det har den tidligere FCK-spiller Nicolaj Thomsen dog fået lov af NordicBet Liga-klubben B.93, og det har han udtalt om i flere medier.

Thomsens holdkammerat i B.93 Michael Falkesgaard, der tidligere har været en del af Brøndby, fortæller til footy.dk, at han synes, at det er fedt, at Thomsen kan få lov til at få barsel.

Læs også: Taler ud om dramatisk Brøndby-episode: Det fortryder jeg

– Jeg synes lidt, at det er first mover agtigt. De prøver at vise vejen for hele fodboldbranchen. I den her case har han fået noget ferie under vores træningslejr, og så skal han noget barsel på et andet tidspunkt, hvor det måske passer bedre ind.

– Nu har jeg tre børn, og jeg ved, hvor vigtigt det er at være af ens børns liv, især når de er nyfødte, som Nicolaj og kæresten har nu. Jeg synes, at det er fedt, at man får bygget det på som menneske, så er jeg også sikker på, at man præsterer som fodboldspiller.

– Jeg synes, at det er rimelig vigtigt, at der er blevet taget stilling til det, og man viser vejen, at det kan lade sig gøre i fodboldbranchen, siger Michael Falkesgaard til footy.dk.

Hvad tænker du om, at han kan misse vigtige kampe for jer?

– Det er en balancegang, og nu ved jeg, at der har været mange snakke om, hvornår han skulle have den barsel, og han har delt den op i to. Hvis man har en dialog, kan man sagtens få det til at fungere.

– Det er ikke så svært igen, men der er noget konkurrencemæssigt, så man kan selvfølgelig miste nogle spillere på nogle tidspunkt, der ikke er hensigtsmæssige.

– Igen har en Superliga-klub så mange spillere, så nogle andre kunne tage over, eller så kunne man lægge den, når der var ferie eller noget, hvor det kan lade sig gøre.

Læs også: Kan Brøndby fortsætte sejrsstimen? Få alle detaljerne her

Dette er den første del af et længere footy.dk-interview med den tidligere Brøndby-keeper Michael Falkesgaard.

Lige nu indtager B.93 niendepladsen i NordicBet Ligaen, og næste opgør er mod HB Køge lørdag 2. marts.

Foto: Olafur Steinar

Læs også – Footy Eksklusivt med egne interviews: 

– Jeg drømmer om FC København-retur

Efter Brøndby-exit: Går efter stort skifte

Succes efter Brøndby-exit: Folk er ikke uvenner

FCK-legende om stort potentiale: Kan tage næste skridt

Stortalent forlod FCK: Jeg fortryder intet

OVERSIGT

Scroll to Top