FCK-legende om stort potentiale: Kan tage næste skridt

The perfect guide to the casino

FCK-legende om stort potentiale: Kan tage næste skridt

FC København-legenden Cesar Santin er U17-cheftræner i Hillerød Fodbold, og han siger til footy.dk, at han arbejder med et par store talenter, der har en lovende fremtid.

Cesar Santin har kastet sig over trænergerningen, og i de seneste to år har FCK-legenden været U17-cheftræner i Hillerød.

Footy.dk har talt med Santin om jobbet i Hillerød, og han stortrives i rollen som U17-cheftræner.

Læs også: FCK-legende afslører stor nyhed

Han mener, at han har gjort en stor forskel, og Santin arbejder til daglig med et par store talenter.

– Jeg er stadig en del af Hillerød. Jeg synes, at det er en rigtig fed klub. Klubben vokser, og den er ung. Jeg synes, at det er godt, og jeg synes, at jeg gør det godt. Vi udvikler spillere.

– Jeg har været der i næsten to år, og jeg kan se forskel i forhold til, da vi startede. Nogle af dem vil det virkelig gerne, så der er noget at arbejde med. Nogle er der også for hyggens skyld. Jeg kan se, at spillerne har udviklet sig.

Ser du nogle store talenter i truppen?

– Ja, vi har nogle gode spillere. Hvis de virkelig vil fodbold og fokusere på det, tror jeg, at de har en chance for at spille i en bedre liga, siger Cesar Santin til footy.dk.

Hillerøds U17-hold indleder sæsonen 7. april mod B.93 2 i U17 Drenge Øst 2.

Footy.dk har tidligere snakket med Santin om trænergerningen, og her fortalte FCK-legenden, at han begynder på sin trænerlicens i år. Læs mere her.

FCK-legende afslører stor nyhed

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top