The perfect guide to the casino

Tidligere Brøndby-spiller: Jeg er i chok!

Magne Hoseth har noget overraskende fået sparket som Lyngby-træner. Da beskeden tikkede ind, chokerede det Klaksvik-profilen René Joensen. Joensen siger nemlig til footy.dk, at han nød at have ham som træner.

Den tidligere FCK-spiller Magne Hoseth havde bragende succes i færøske Klaksvik, hvor han blandt andet skaffede mandskabet historiske, europæiske resultater.

De gode resultater fik Lyngby til at købe Hoseth fri som Klaksvik-træner, men 1. marts fik nordmanden fyresedlen efter blot 50 dages ansættelse.

Læs også: Karaktermord? Fyret Superliga-træner reagerer

Den tidligere Brøndby-spiller René Joensen havde Magne Hoseth som cheftræner i Klaksvik, og han fortæller til footy.dk, at han blev ganske chokeret, da han han læste om Hoseths fyring.

– Jeg blev meget ked af det, da jeg læste det. Jeg har hørt, at familien har flyttet til Danmark til en ny tilværelse.

– Som man ved i fodbold, er det risikoen, når man skifter til sådan en stor klub, så man blev chokeret og ked af det på hans vegne, siger René Joensen til footy.dk.

Følte sig tryg

Den nuværende Klaksvik-profil fortæller, at han nød at have Hoseth som træner, og Joensen mener, at nordmanden er en dygtig træner.

Læs også: Kæmpe chok: Superliga-træner fyret efter to kampe

– Han kom jo til et godt og etableret hold, som Mikael (Mikkjal Thomassen, red.) havde haft i mange år. Jeg synes, at han (Magne Hoseth, red.) og assistenttræneren passede meget godt sammen. Træningerne var virkelig gode. Hans input til vores europæiske kampe passede bare meget godt i forhold til modstanderne.

– Han var god til at hente spillere, der passede perfekt ind. Hans personlighed gjorde bare, at man kunne spille frit, og man var glad samtidig med hans gode træninger og specifikke ting, som man skulle blive bedre til. Hans stærkeste side var, at han var en god person, der kom til.

– Han prøvede heller ikke at ændre for meget, fordi vi havde jo vundet mesterskabet to år i træk, men han kom selvfølgelig med sit syn på spillet og sin spilfilosofi.

– Han er en vældig god person, og man følte sig tryg med ham som træner. Lige meget hvad man gjorde, råbte han ikke en i hovedet, siger René Joensen til footy.dk.

Dette er den første del af et længere interview med Joensen.

Joensen har udover Brøndby også en fortid i Vendsyssel. Han forlod Brøndby i sommeren 2014.

Siden januar 2022 har 31-årige Joensen tørnet ud for Klaksvik.

Læs også – Footy Eksklusivt med egne interviews: 

Kæmpe drop af tidl. BIF-keeper: Ser dumt ud

Har forladt Brøndby: Stortrives i ny klub

Tidl. BIF’er støtter tidl. FCK’er: Det er vigtigt

– Jeg drømmer om FC København-retur

Efter Brøndby-exit: Går efter stort skifte

Foto: Klaksvik

OVERSIGT

Scroll to Top