The perfect guide to the casino

Har forladt Brøndby: Stortrives i ny klub

Footy.dk har interviewet Marinus Larsen om starten i AC Horsens og skiftet væk fra Brøndby. Han fortæller, at han nyder at være en del af klubben.

Marinus Larsen har i denne sæson prøvet kræfter med NordicBet Ligaen for AC Horsens, hvor han er en af profilerne.

Han forlod nemlig Brøndby i sommer for at tage turen til det jyske.

Footy.dk har interviewet 20-årige Larsen om tilværelsen i AC Horsens.

– Jeg er faldet rigtig godt til faktisk. Det er dejligt at være her. Nu kom jeg et sted fra (Brøndby, red.), hvor jeg ikke spillede så meget, så det kunne godt være lidt af en omvæltning, at jeg pludselig spillede så meget.

– Det har været nemt at falde ind, og det er en god trup. Jeg trives godt og har det godt, siger Marinus Larsen til footy.dk.

Midtbanespilleren siger dog, at det er noget anderledes i Horsens end i Brøndby.

– Jeg har tilvænnet mig hurtigt til det, og der har ikke været de store problemer overhovedet. Til at starte med kunne det godt være svært for kroppen fra ikke at spille så meget til at spille hver weekend. Uden for banen har det været dejligt at flytte hjemmefra, så der har ikke været nogle store problemer i det.

Læs også: Tidl. BIF’er støtter tidl. FCK’er: Det er vigtigt

Skal nok vende

AC Horsens har kæmpet med resultaterne i NordicBet Ligaen. Senest blev det til et nederlag til Kolding på 1-2, hvor både cheftræneren og Jakob Ankersen fik røde kort. Lige nu er Horsens blot nummer otte.

Larsen tror, at det snart vender for klubben.

– Selvfølgelig påvirker det holdet, når man ikke vinder hver weekend. Vi ser dog det store perspektiv i det, så det er ikke fordi, man går og er sur hele ugen eller bære nag. Vi arbejder på træningsbanen, og der er ikke en finger at sætte på det. Man spiller for at vinde, og hvis man ikke gør det, burde man ikke være her.

– Jeg ved, om der er en speciel opskrift. Når man som hold træner hårdt på træningsbanen, og det gør vi hver eneste dag, så kommer resultaterne stille og roligt, så det bekymrer jeg mig ikke om. Jeg er sikker på, at det kommer.

Læs også: I Brøndby i mere end et årti: Giver unikt indblik

1. november fik AC Horsens ny ejer i form af amerikanske Carlisle Capital, men det har ikke påvirket Larsen.

– Nu vil jeg helst kommentere så meget på det med ejerskabet. Jeg har haft det godt hele vejen, siger Marinus Larsen til footy.dk.

Den 20-årige midtbaneprofil står noteret for et mål og et oplæg i 16 kampe for Horsens i NordicBet Ligaen i denne sæson.

Larsen nåede ikke at få officiel debut for Brøndbys førstehold, men han sad på bænken flere gange i Superligaen.

Foto: AC Horsens

Læs også – Footy Eksklusivt med egne interviews: 

Tidl. BIF’er støtter tidl. FCK’er: Det er vigtigt

– Jeg drømmer om FC København-retur

Efter Brøndby-exit: Går efter stort skifte

Succes efter Brøndby-exit: Folk er ikke uvenner

FCK-legende om stort potentiale: Kan tage næste skridt

OVERSIGT

Scroll to Top